Styrketräning i grupp för 60+ Start 31/8-2021

 

 

HÖSTTERMINEN startar 31/8-21

På Toppform tränar vi i luftiga lokaler på nedre våningen på Hertz MInne. Vid bra väder tränar vi även UTOMHUS för att minska smittspridningen) Med hjälp av gummiband, hantlar, bollar, kettlebells och egen kroppsvikt stärker vi hela kroppen med fokus på mage och rygg. Vårt fokus är att BLI STARKARE I VARDAGEN och att kunna fungera optimalt utan att få ont. Vi tränar även en hel del balans. Nya enkla moderna redskap kommer till hela tiden.

Var 3´e gång brukar vi ha cirkelträning då vi går runt på olika stationer och jobbar i ca 2 min per station. Detta brukar vara mycket uppskattat!

Passet brukar se ut som följer (ett pass är ca 50 min):

  1. Uppvärmning (utan hopp)
  2. Träning av olika muskelgrupper med roliga funktionella övningar
  3. Magövningar läggs oftast mot slutet
  4. Stretch av de största och viktigaste muskelgrupperna
  5. Avslappning

Tid o Bokning

Tisdagar kl 9.00  eller 10.15. (Ev blir det bara 1 grupp kl 9.30, detta bestäms i början på augusti när vi vet hur många som kommer) Är du intresserad av att prova är det bara att ringa (035-129400) och säga till. 1´a gången kostar inget. Det går även bra att maila till toppformhalmstad@gmail.com 

Målgrupp

De flesta som tränar på Toppform är 60 år eller äldre. Har du problem med knän, rygg eller annat så kan övningarna avpassas till dig så att du kan vara med i alla fall. Du får alltid komma och prova en gång gratis innan du bestämmer dig om du vill fortsätta. Det är ca 15 personer i samma grupp.

Omklädning mm

På Hertz Minne finns inga duschar. Omklädning kan ske avskilt på toalett eller annat rum. De flesta kommer ombytta. Klädsel: Enklare träningskläder och halkfria skor såsom vanliga gymnastikskor.

Pris

Första gången är alltid gratis. Därefter köper du ett klipp/stämpelkort som gäller 10 ggr. Stämpelkortet är giltigt i 6 mån. Det spelar alltså ingen roll om du är bortrest 3 veckor. Du förlorar inga gånger för det.

Kortet kostar 900:- inkl moms

MER INFO OM YOGA HÄR!

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.