Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

TOPPFORMS OLIKA BEHANDLINGAR


I ett led att arbeta mer med en helhet och hitta grundorsaken till olika personers smärta, stelhet, obalans, energilöshet mm mm så kommer jag i fortsättningen att fokusera på den Posturala träningen inkl specialbehandlingar för bäcken, nacke, käkar mm men även se på bitar som stress, kost och livsstil.

Om du verkligen vill må bra och göra förändringar i ditt liv för att längre fram kunna skörda frukterna av detta genom att bli rörligare, friskare och piggare är det definitivt denna väg du bör välja. Tänk på att det är vad du gör  mellan besöken som ger långsiktiga resultat:-)

Vanlig massagebehandling finns också att boka. Titta i kalendern och se om det finns någon tid som passar.

Postural/Hållningsanalys, övningar och behandling 75 min
I denna behandling får du göra ett antal fysiska rörelse och hållningstester där sedan ett specialprogram för dig kommer att tas fram som ska optimera din hållning och minska problem med muskler och leder. Programmets längd kan variera beroende på den tid du har att avsätta i vardagen. Vid besöket sker även behandling såsom muskeltester, käkbehandling, kinesiologi, mental balansering, akupressur och massage beroende på behov.Träningen och analyserna utgår från den sk Optimummetoden men även från Physioscale Postural träning. 
Förutom träning och behandlingar diskuteras och ges även rådgivning om kost, livsstil, stress etc utifrån din situation och förutsättningar.

Besöket är 75 min långt och kostar 1050 kr och är friskvårdsberättigat.
Program med 8-15 övningar specialutformade för dig och dina obalanser i leder och muskler ingår och mailas till dig.
För dig som vill ha uppföljning och utveckling så rekommenderar jag ett paket om 3 besök på 75 min st med ca 1 månad mellan varje. Se nedan.

Postural/Hållningsanalys, övningar och minibehandling 45 min
I denna behandling får du göra ett antal fysiska rörelse och hållningstester där sedan ett kort specialprogram för dig kommer att tas fram som ska optimera din hållning och minska problem med muskler och leder. Vid besöket sker även minibehandling såsom muskeltester, käkbehandling, kinesiologi, mental balansering, akupressur och massage beroende på behov. Behandlingsdelen är ca 10-15 min max. Träningen utgår från den sk Optimummetoden och Physioscale. 

Besöket är 45 min långt och kostar 795:-
Program med 4 övningar specialutformade för dig och dina obalanser i leder och muskler ingår och mailas hem till dig.
 

Postural/Hållningsanalys, övningar och behandling i paket om 3 besök
Tre (3) st besök à 75 min med ca 1 månad emellan varje. Här gör vi tester och övningar där vi vid varje tillfälle gör nya tester och modifierar och utvecklar dina övningar för att få ett så hållbart resultat som möjligt. I övrigt se beskrivning under "Postural/Hållningsanalys, övningar och behandling 75 min"

Besöken är 75 min vardera och ett paket på 3 besök kostar 2800:-

 

Käkbehandling

Käkens muskulatur blir ofta spänd och stel vid stress, felställningar etc. Här lossar vi dessa spänningar med massage och triggerpunktsbehandling enl ett fast program. Många har bettskena men detta förhindrar inte helt att man biter ihop, det skyddar mest tänderna. Med denna behandling kan man lossa spänningarna och förhindra ihopbitning. Jag samarbetar även men den specialutbildad tandläkare på bettproblematik om jag misstänker att det ligger mer problem i botten.

PRIS: 600:-/behandling 
 

Massage
Klassisk djupgående massage 30, 45, 60 el 75 min. Över 15 års erfarenhet av massagebehandlingar och andra tekniker. Vid behov läggs även andra metoder till i behandlingen såsom kinopraktik, käkbehandling etc.

30 min: 575:-
45 min: 675:-
60 min: 775:-
75 min: 895:-
80 min De-stressbehandling: 950:-

Video om Postural Träning och behandling