Bakgrund och utbildning

Toppform Halmstad startades 2007 av Ulrika Olausson. Under åren har konceptet ändrats för att nu ha hittat sin nuvarande form. Målet är att alla de klienter som kommer till Toppform ska känna att de får hjälp från grunden med sina problem. Genom samtal, rådgivning, behandlingar både muskulärt och energimässigt försöker vi komma åt grunden till obalanser i kroppen som vi sedan behandlar med manuella terapier, kost, ev tillskott, olika tester mm.

Fr o m den 1 sept 2011 kommer Toppform att befinna sig i samma lokaler som Kiropraktik och Hälsomottagningen  på Fredrikvallsgatan vid Lilla Torg i Halmstad. Här samarbeter ett 10 tal olika terapeuter för DIN hälsa. Träning 60+ och yoga kommer även i fortsättningen att vara på Hertz minne i Söndrum. X-press uteträningen är på Bergsgård, bakom Bäckagårds Vc.

På TISDAGARNA kommer alla behandlingar vara förlagda hemma hos mig på Bergsgård/Bäckagård. Sväng in vid Bäckagårds Vårdcentral, kör rakt fram och sväng vänster när vägen tar slut. Se skyltar!

YOGA och träning i Söndrum

I underbara lokaler  i västra delarna av Halmstad med 10 minuter till Halmstad city och 10 min till Tylösand hittar du Toppform i det anrika gamla huset Hertz Minne. träningslokalerna ligger på första våningen.

Utbildning:

Massageterapeut

Dipl. KINOpraktikterapeut

Cert. Metabolic Typing Advisor

Antistress terapeut

Lic. Korrektiv Funktionell Tränare

Medicinsk yoga instruktör 
Hårmineralanalys steg 1
Functional DiagnosticNutrition practitioner
Cert Strength Coach