Hållningsträning i grupp!

Nu erbjuder jag en mycket kostnadseffektiv hållningsträning i mindre grupp.

OPTIMUMTRÄNING kan du läsa mer om HÄR och nu har du även möjlighet att få hjälp med din hållning i en kostnadseffektiv mindre grupp, ta reda på var dina obalanser sitter, hur du rätar upp din kropp och därigenom får mindre smärta och ökad styrka, kraft och energi!

Under 3 torsdagar 7, 14 och 21 september kommer jag i en liten grupp på max 10 personer analysera och lära er att själva ta reda på var era grundproblem i hållningen sitter. Vi kommer steg för steg gå igenom fötter, knän, höfter, bäcken, ländrygg, bröstrygg, axlar, armar, nacke och huvud och göra tester, gå igenom övningar för att räta upp där vi behöver räta upp, därefter stärka dessa hållningsmuskler för att till sist stärka kroppen i rätt position. MAN ÄR MED ALLA 3 GÅNGERNA så det blir som en minikurs.

Vad gör då detta?

Jo, genom att dina hållningsmuskler fungerar kan ALLA ANDRA muskler slappna av och skuldror kanske inte behöver hjälpa till att hålla upp huvudet vilket kan ge strålande smärta och huvudvärk som följd. Genom att dina fötter rätas upp kan sätesmuskler slappna av och bäckensmärta minska. 
Du återställer med denna träning din kropps position som den hade när du var barn och all belastning tas upp genom rätt leder och muskulatur!

När? 7 sept, 14 sept, 21 sept 2023
Tid: 19.15-20.30 ca
Var?:  Be Your Movement, Skallebackavägen 15 i Söndrums Ind område
För vem?
För ALLA som har ont i rörelseapparaten, nack, axel, länd, knä, fotbesvär. För att denna gruppträning ska fungera behöver du kunna ta dig upp och ner från golvet och kunna vara på golvet för att göra vissa av övningrna. Om du inte kan det rekommenderar jag enskild Optimumträning istället.Detta är INTE sjukgymnastik utan vi fokuserar på att räta upp kroppen från grunden. 
Kostnad: 800:- för alla tre tillfällen. (man kan inte gå enstaka gånger) Du får en PDF med övningarna som du kan jobba med hemma efteråt.

Du får varje gång ett kompendie med övningar som syftar till att räta upp just dina obalanser. Fram till nästa tillfälle ska du göra dessa övningar varje dag och du får vid nästa kurstillfälle ett nytt kompendie med nya övningar för att ytterligare räta upp och stärka. VId sista tillfället får du ytterligare ett nytt kompendie med underhållsprogram och ev fler övningar för att verkligen befästa din nya hållning och rörelsemönster.

Ännu mer om Optimumträning hittar du på www.optimum-metoden.se 

Boka massage
TimeCenterLägg till din egen HTML-kod här.