Antistress/Hormonyoga minikurs

Våra hormoner fungerar som budbärare i kroppen. Hormonsystemet består även av våra körtlar såsom sköldkörtel, bukspottskörtel, binjurar, äggstockar, mage/tarm etc där hormonerna tillverkas.
Olika händelser, stress, medicin och andra påfrestningar kan göra att vårt hormonsystem kommer i obalans vilket i sin tur kan ge väldigt många olika symptom allt från hudproblem, humörsvängningar, infertilitet, huvudvärk, depressioner, viktproblem etc etc. Vid förklimakterie och klimakterie sker det stora förändringar och genom vissa yogaövningar kan man få en bättre balans och få viss symptom att klina av. PMS bekymmer är också det en hormonobalans som kan hjälpas med hormonyogan.
Även män har ett hormonsystem som dock inte är lika cykliskt och känsligt som kvinnors men denna form av yoga har även stor positiv påverkan på männen då långvarig stress och övriga påfrestningar även skapar problem med mäns hormonsystem.

Antistress/Hormonyogan är väldigt lugn och stillsam och de olika övningarna är specifikt framtagna för att påverka/stimulera de olika körtlar som är hormonproducerande. Denna minikurs påverkar även våra stresshormoner så den fungerar utmärkt som en avstressande träningsform där du får ett lugn som varar.

Vem kan vara med?

Hormonyogan passar alla då övningarna är stillsamma och lugna.
Det rekommenderas dock ej att kvinnor som har haft konstaterad hormonrelaterad bröstcancer gör passen för kvinnans hormonsystem

Start torsdag den 7 september och pågår under 5 efterföljande torsdagar kl 17.45.

VAR?

I Be Your Movements fina lokaler på Skallebackavägen 15 i Söndrums Industriområde. Samma hus som ZOFFAN och mitt emot OFFICE.
HITTA HIT

KOSTNAD: 900 kr för alla 5 gångerna

Anmäl via BOKA knapp vid sidan.