WESTCOAST WELLNESS WEEKEND:

Hälsoresa i din närhet med träning, spa, vandring, god mat, reflektion, skratt, njutning och avkoppling för kropp och själ!


 • Blev din planerade resa inställd i år? 

 • Vill du göra något roligt och spännande utan att behöva åka så långt?

 • Vill du åka på minisemester utan att du bryter mot myndigheternas rekommendationer?

 • Vill du lära känna nya personer och lära känna dig själv bättre?

 • Har du lust att kickstarta hösten med en helg i hälsans tecken?

 • Tycker du om att röra kroppen och vill prova på olika träningsformer?

 • Vill du känna träna i en miljö där alla typer, nivåer och kroppsformer är tillåtna?
 • Tycker du om när det är prestigelöst och avslappnat med mycket skratt och svett?

HÄNG MED PÅ EN HÄRLIG LÅNGWEEKEND I HÖST!

Under 4 dagar tränar vi 2-3 pass per dag. Vi blandar cirkelfys, intervallträning (inga långa löpningar), Tabata, medicinsk yoga, stafetter, QiGong, corepass, kettlebells etc. 
3 st intressanta föreläsningar med kosten, tarmen, hormonerna och huden kommer också att arrangeras.
En halv dag står det vandring på schemat. Då tar vi oss till Hovs Hallar i Torekov eller till Hallandsåsens kuperade bokskogar för en fantastisk vandring med paus för medhavd lunch på vägen. All träning, boende och mat håller vi på Lögnäs Gård Hotell och Spa i Skottorp utanför Laholm en liten bit från Hallandsåsens sluttningar. Mer info på www.lognasgard.se 


Exempel på dag

Morgonen startar vi i soluppgången med ett lugnt ThaiChi eller qiGong pass där vi försiktigt väcker kroppen.
Efter frukost sätter vi igång med lite mer pulshöjande pass som utmanar muskler och flåset lite mer innan det är dags för en härlig och god lunch på mysiga Lögnäs Gård utanför Skottorp vid Hallandsåsens fot. Efter lunch får du lussna på en föreläsning om kost eller kropp där du förmodligen får flera matnyttiga tips som du kan använda i vardagen.
På em är det återigen dags för ett fyspass som kan vara alltifrån stretching till mage/rumpa eller medicinsk yoga. Efter detta kan du gå till det gudomliga och överraskande välutrustade spat för att koppla av i vattnet, någon bastu eller varför inte en stund i en av massagefåtöljerna.
Framåt kvällen äter vi en härlig middag tillsammans i den luftiga restaurangen eller på innergården med glastak för att därefter kanske umgås (med avstånd) i loungen eller göra en kort meditation tillsammans. 

Weekendupplägg förslag (preliminärt):

Tors 10/9: Ankomst kl 12 till Lögnäs Gård utanför Skottorp i Laholms kommun. Tilldelning av rum, samling kl 13 för gemensam lunch och presentation av varandra. Rundtur kring gården. Vid ca kl 16 är det dags för första träningspasset. Därefter Middag kl 19 följt av en kortare föreläsning om kost och träning.

Fre 11/9: Se ovan exempel på dag.

Lö 12/9: Vi startar dagen med ett skönt thai chi pass för att förbereda kroppen på dagens vandring. Efter frukost tar vi oss i bilar (vi får stämma av vem som har bil och hur vi kan samåka lite längre fram. Ersättning utgår till bilkörarna) till Hallandsåsen eller Hovs Hallar beroende på väder och vind. Efter vandringen ca 3 timmar och lunchen utefter vägen är det dags för tillbakafärd och en härlig em i spat på gården. Innan Middagen kör vi ett mjukt pass för att varva ner och efter middagen är det förläsningsdax med magen och tarmen i fokus.

Sön 13/9: Vid vackert väder stärker vi oss med ett mjukt uppvärmningspass utomhus med utsikt över fälten och vid sämre väder håller vi oss inomhus i avkopplande och lugn miljö för våra övningar. Frukost äter vi tillsammans innan det är dags för helgens sista fyspass som är upplagt som Mästarnas Mästare med olika både fysiska och kluriga övningar som korar en MÄSTARE innan det är dags att packa ihop våra saker. Innan avfärd är det åter dags för en föreläsning om immunsystemet som direkt följs av en sista lunch tillsammans. Avresa ca kl 13-14

Vem passar resan för? En fullmatad långhelg som syftar att stärka dig till både kropp och själ och där alla är välkomna. Både du med liten som stor träningsvana kommer att ha utbyte av helgen där alla träningspass hålls utomhus i allara största mån. Fyspassen hålls utomhus oavsett väder men de lite lugnare avslappningspassen kan vid sämre väder flyttas inomhus. Passen kan avpassas och modifieras för de som har ev rörelseinskränkningar. Utmärkt att åka som par, med kompisgänget eller varför inte med förälder/barn? Även du som kommer själv är varmt välkommen och vi kommer att hjälpa till så att du kommer in i gruppen och känna gemenskap. 
Vandringen är ganska krävande och det finns inget alternativ där en ledare följer med på en lättare tur. Det finns dock andra enklare vandringsalternativ som man kan ta istället men då kan tyvärr ingen ledare följa med.

PRIS: 4995:-/pers vid bokning innan 15/6-20. Därefter 5495:-/pers varav 500:- i bokningsavgift. Priset inkluderar ALLT exklusive dryck till maten förutom vatten (träning, spa, all mat, föreläsningar etc). Priset avser del i dubbelrum. Enkelrumstillägg är 300:-/natt. 

VILLKOR: Det ska vara tryggt att boka en resa så därför har du fri avbokning t o m 1/7-20. Därefter kan du boka av men du får inte tillbaka bokningsavgiften på 500:-. Om du behöver boka av och kan visa upp läkarintyg så betalas hela summan tillbaka. OM Folkhälsomyndigheten avråder eller om Regeringen sätter restriktioner kommer resan att ställas in och alla penger betalas tillbaka även vid sent varsel.

BOKNING: Gör en preliminär bokning via formuläret längst ner på sidan under bilderna(om du läser i mobilen) annars till höger (om du läser vid datorn) Bokningen anses bekräftad när bokningsavgift har kommit TOPPFORM Halmstad tillhanda via bg: 109-0078 alt swish 1230230672 . När den prel bekräftelsen är skickad kommer en bokningsbekräftelse att skickas som skall betalas (500:-/pers) innan din plats är reserverad.

VEM HÅLLER I RESAN? Resan anordnas av TOPPFORM Halmstad och Ulrika Olausson. Ulrika är Lic styrkecoach, gruppträningsinstruktör och Korrektiv funktionell tränare samt medicinsk yoga instruktör. Förutom det är hon sedan 14 år tillbaka cert massageoch kinopraktikterapeut samt utbildad kostrådgivare och funktionsmedicinsk hälsocoach. Hon har med åren guidad flertalet människor med allt från migrän, kronisk trötthet, mage/tarmproblem, muskel och ledvärk etc till en bättre livskvalitet.
Ulrika är en erfaren instruktör och har stor erfarenhet i att leda olika grupper och anpassa innehåll i passen så de kan modifieras för de deltagare som har olika hinder.
 

loading...

Gör en preliminär bokning av träningsresa 10-13/9

 • Gata, nr, postnummer och ort.
 • Skriv "bokning resa" om du vill göra en bokning. Skriv "Fråga" om du undrar över något.
 • Om faktura ska skickas till olika personer måste var och en göra sin egen bokning.