Fortbildning för terapeuter steg 1

Vill du få fler verktyg när du behandlar och coachar dina klienter?

På denna fullspäckade 1-dagars kurs delar jag med mig av mina bästa verktyg och metoder som har utformats efter 15 år som terapeut och 15 tal olika utbildningar samt inte minst ca 8000 klienter genom åren. Passar massörer och andra terapeuter som arbetar manuellt men även för intresserade privatpersoner som har lite anatomisk kunskap.

Välkommen på en späckad 1-dags fortutbildning för terapeuter där du kommer att lära dig praktiska metoder, tester och behandlingar som kommer att göra dig till en bättre terapeut med en större verktygslåda och i förlängningen ge dig ännu nöjdare kunder. Metoderna du får lära dig kommer från kinesiologi, kiropraktik, osteopati och akupunktur.
Exempel på vad du kommer att lära dig:
·       Special käkbehandling
·       Muskeltester, främst ländrygg och nacke
·       Introduktion i kinesiologi för kroppslig balans
·       Påverkan av neurovaskulära och neurolymfatiska punkter
·       Direkt nervpåverkan via activation (inte manipulation)
·       Alarmpunkter enl kinesisk medicin
·       Enklare tester och övningar för att förbättra hållning
 
När?                     Lördagen 11 september
Var?                     Toppform Halmstad / Kiropraktik & Hälsa, Fredrikvallsgatan 7 i Halmstad
Pris:                     2000:- + moms inkl kursmaterial och fika.
Anmälan?             Via mail till toppformhalmstad@gmail.com

Referenser tidigare deltagare!

Ulrika på Toppform Halmstad / KostKroppKnopp har 15 års erfarenhet som massageterapeut, kinopraktikterapeut, anti-stressterapeut, kostrådgivare, hälsocoach, kinesiologi, funktionsmedicin, CHEK Holistic Lifestyle coach, Optimumtränare, styrkecoach och funktionell gruppträningsinstruktör.
Jag har under åren behandlat och coachat ca 8000 klienter och har med mina många olika utbildningar och långa erfarenhet utformat ett effektivt system där man snabbt och effektivt kommer åt grundorsaken till hälsoproblem.
Jag blev 2020 tillfrågad om jag inte ville dela med mig av mina metoder till andra terapeuter och det var så denna kurs kom till. Det planeras även in ett steg 2 kurs för de som vill lära sig ännu mer och gå in lite djupare i vissa moment.
 
 
 
Sagt om kursen av tidigare deltagare:
”Ulrikas ”Fortbildning för Terapeuter steg 1” var jättebra. Enkla och tydliga instruktioner och vi fick prova massor av olika tester och sätt att återställa kroppen till sin ursprungliga balans. Efter att ha prövat på mina egna klienter ser jag hur stor skillnad dessa kunskaper kan göra och jag kan verkligen rekommendera kursen”// Maria Holmström, GBG
 
”Rekommenderar verkligen att gå denna endags ”Fortbildning för Terapeuter”. Jag hade lite kunskaper i muskeltestning innan men har nu fått en mycket bredare verktygslåda att jobba med i min roll som Optimumtränare och massör. Ulrika är otroligt kunnig och kursens upplägg med teori följt av praktiska övningar gjorde att vi hann lära oss väldigt mycket på en dag. Ser fram emot fortsättningskursen.” / Åsa Lamu, MåBra verkstan Örebro
 
”Ulrikas kurs öppnar många nya dörrar med nya verktyg att använda under behandlingar. Det är en spännande värld att kliva in i! Ulrika är tydlig och blandar teori med mycket praktisk övning vilket uppskattades mycket!” / Emma Simmons, Falun