Lyckade behandlingar

Nu har denna fullspäckade vecka gått. Många kinopraktikbehandlingar har det varit och lyckade resultat med alla! T ex: Fot/bensmärta, rejäl ischiassymptom samt en musarm. Nu ska jag få återrapportering från dessa under nästa vecka och förhoppningsvis har det goda resultatet hållt i sig så de slipper komma hit igen! Annons kommer in i tidningen på måndag. Håll utkik!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Wagner Clerk » Detta är ett blogginlägg:  ”Hur jag fick ett lån från Christy Walton Finance, har hamnat i händerna på bedrä..”

  • Wagner Clerk » Detta är ett blogginlägg:  ”Hur jag fick ett lån från Christy Walton Finance, har hamnat i händerna på bedrä..”

  • Wagner Clerk » Ny hemsida:  ”Hur jag fick ett lån från Christy Walton Finance, har hamnat i händerna på bedrä..”

  • Wagner Clerk » Toppform expert i Blossom Magazine:  ”Hur jag fick ett lån från Christy Walton Finance, har hamnat i händerna på bedrä..”

  • Wagner Clerk » Förbereder måndagens prova-på yoga:  ”Hur jag fick ett lån från Christy Walton Finance, har hamnat i händerna på bedrä..”

Bloggarkiv