Olika tester och priser

Beroende på dina problem finns det en rad tester som man kan genomgå för att hitta möjliga orsaker till din ohälsa. Dessa tester ligger sedan till grund för (tillsammans med flertalet andra tester och analyser) utförande av protokoll och hur jag som FDN kan utbilda dig om din hälsa och hur du kan göra för att sätta kroppen i balans inom de olika system som vi jobbar med. De flesta testerna sker med saliv eller urinprov som därefter skickas till BioHealth Labs i USA.

Vi söker obalanser inom följande system:

  • Hormonsystem
  • Avgiftningssystem
  • Immunförsvar
  • Mage/tarm


Priser för de olika testerna är uppdelade i 2 delar, en del som betalas till TOPPFORM Halmstad för analys av labsvar, uppförande av protokoll, konsultationer och undervisning. Denna kostnad är i de flesta fall 1700:- / test
Den andra delen är en kostnad för själva analysen av dina prover, denna kostnad betalas direkt till laboratoriet. Exempelvis kostar BH205 som mäter kortisol 4 ggr/dygn, östriol, östradiol, testosteron, melatonin, DHEA och progesteron (ger en mkt bra överblick av dina steroida hormoner) USD 164;-

Exempel på lite olika tester hittar du här. En lista med alla tester kommer inom kort att kunna laddas ner från denna sida!

Boka gärna en fri 15 min konsultation per telefon för att diskutera vad som ev kan passa dig och få mer info om hur vi kan jobba tillsammans. På bokningssiten på första sidan kan du boka en kostnadsfri konsultation själv.

Broschyr kost & hälsoprogram