Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Är personlig träning och hållningsanalys något för dig?

 

Om du spelar golf, promenerar mycket, jobbar i trädgården, idrottar, sitter på kontor etc utsätts din kropp för belastning. Eftersom vi inte rör oss och äter på det sätt vi en gång var designade för att göra har våra kroppar i väldigt många fall adapterat en dålig hållning och du har många gånger utvecklat symptom såsom uppblåst mage, övervikt, undervikt, eksem, torr hud, ryggont, ont i leder, intoleranser mot olika födoämnen etc etc. Om du trots din dåliga hållning (du kanske inte vet att den är dålig, du kanske inte ens ännu har ont någonstans) fortsätter att jogga, spela golf etc så kommer din kropp att säga ifrån genom smärta. Detta för att den är i total obalans och om du belastar en obalanserad (svag) kropp så kommer snart skador och förslitningar. Likadant om du fortsättar att äta mat som just din kropp inte mår bra av. Du kanske äter mycket protein för du har hört att GI ska vara bra men just du kanske har en biokemi som får ut absolut bäst energi av en större mängd kolhydrater. Detta betyder då att din kropp inte får ut maximalt med energi från maten och kroppen kan inte hålla sig frisk. Snarare förr än senare kommer du att utveckla sjukdomar och andra symptom eftersom kroppen inte har tillräckligt med energi för att värja sig mot de "inkräktare" som vill ta över. Ät optimalt för dig och du kommer vara friskare och starkare!

 

Olika program

 

Här på Toppform kan du få gjort en fullständig analys av din nuvarande status och kosthållning. Därefter utformar vi ett optimalt tränings-, livsstils- och kosthållningsprogram för dig för att du ska hålla dig hel och frisk och få mycket energi i grunden. (OBS träningsprogrammet är utformat för att du ska kunna göra det hemma eller om du så vill på något gym. Du behöver inte komma till Toppform för att göra det). Om du vill koppla på fler moduler såsom stresshantering på djupet, behandlingar, extra konsultationer etc så går det också bra. Grundanalys och upplägg av ditt egna program tar ca 4 timmar spritt över 2 möten. Om du bara vill ha träningsdelen tar det ca 2,5 tim. Du kommer märka fantastiskt stor skillnad, detta är den bästa investeringen du kan göra i dig själv! Ta chansen och gör det!

 

Priser

 

Komplett med tester, träningsråd, kost & livsstilsanalys: 2500:-

 

Endast träningsråd och kort info om kost och livsstil: 1500:-

....Nu känner jag att jag blir starkare och mer rustad att klara de påfrestningar som ställs på min kropp inom fotbollen och det dagliga livet" Mårten Andersson, 22 år, Vinbergs IF.